Return to the Contemporary Literature Press website.
Contemporary Literature Press
14 martie 2022
Comunicat de Presă

Ediție online
Contemporary Literature Press,
sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din BucureștiThe British Council, Institutul Cultural Român  și Uniunea Scriitorilor din România

anunță publicarea volumului

coperta Prizoniera.jpg

ISBN 978-606-760-199-2
Ediție revizuită.

             Un roman scris curând după anul 1970 și lăsat în sertar din convingerea că nicio editură din acea vreme nu l–ar fi publicat. Apărut peste noapte imediat după 1990 și uitat în depozitul unei edituri. Aceasta a fost soarta cărții pe care o publicăm la început de primăvară 2022.
            O poveste pe jumătate adevărată [cele 33 de capitole roșii în ordine crescătoare], pe jumătate stranie [capitolele scrise cu albastru, în ordine descrescătoare]. Ambele sunt una și aceeași poveste a mai multor moduri de a supraviețui prin sau fără iubire.
            Un liceu, profesori de toate felurile, câteva absolvente de Engleză. O cancelarie, ședințe de partid, spitalul „de nebuni” al unui mare oraș, lupta aprigă pentru existență. Și mai ales lipsa de speranță, sentimentul că nu există nicio scăpare. Clipa în oglindă, oglinda ca o închisoare...
            Planul oniric: un cuplu iese din marasm și zboară, urcă, găsește un refugiu. Atunci când au fost scrise toate acestea, nu mai credea nimeni că am putea evada din regimul acela vreodată. Romanul este, simplu spus, o lecție de credință vie în lumina iubirii.

Lidia Vianu. Prizonieră în oglindă. Roman. Ediție revizuită, se lansează oficial pe 14 martie 2022, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/vianu-prizoniera-roman.html

Contemporary Literature Press vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro

coperta.gen.press.jpg

Link comun, Metoda Lidia Vianu în 7 volume

Contemporary Literature Press

Translation Café
Revista Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan.

Contact

Vizitați–ne pe Facebook

Contact us at lidia.vianu@g.unibuc.ro | Visit our Facebook page

Copyright ©2022 MTTLC All rights reserved.

NOTE: You have received this message because you or a friend of yours added your email address to our mailing list. If you do not wish to receive any further communications, please let us know at the email address above.