Return to the Contemporary Literature Press website.
Contemporary Literature Press
marți 11 august 2020
Comunicat de Presă

Ediție online
Contemporary Literature Press,
sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din BucureștiThe British Council, Institutul Cultural Român  și Uniunea Scriitorilor din România

Anunță publicarea volumului

Mircea Barzuca
O viață. Margareta Sterian (1897–1992)

ISBN 978-606-760-185-5
Editată de Lidia Vianu

              Editura Contemporary Literature Press a realizat Arhiva Margareta Sterian pentru a o reda pe artistă patrimoniului nostru literar și plastic.
            Opera Margaretei Sterian este în același timp impresionant de unitară, de coerentă, dar și diversă. Se simțea nevoia unei prezentări a personalității reale a artistei, ca un îndreptar în înțelegerea operei. Acesta este motivul pentru care ne–am adresat lui Mircea Barzuca, probabil cel mai apropiat, cel mai credincios ucenic al Margaretei. El a fost, cum singur mărturisește, un „ucenic de modă renascentistă al artistei”, eminent manager curator, precum și cel mai important cunoscător al operei artistei. El însuși este pictor și critic plastic.

Mircea Barzuca. O viață. Margareta Sterian (1897–1992), editată de Lidia Vianu, se lansează oficial marți 11 august 2020, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

https://editura.mttlc.ro/barzuca-biografia-sterian.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website–ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@g.unibuc.ro

If you want to have all the information you need
about Finnegans Wake,
including the full text of Finnegans Wake, line–numbered, go to
 A Manual for the Advanced Study
of James Joyce's Finnegans Wake
in 130 Volumes

by C. George Sandulescu and Lidia Vianu,

at the following internet addresses:

http://editura.mttlc.ro/Joyce%20Lexicography.html
Contemporary Literature Press

Translation Café
Revista Masteratului pentru Traducerea Textului Literar Contemporan.

Contact

Vizitați–ne pe Facebook

Contact us at lidia.vianu@g.unibuc.ro | Visit our Facebook page

Copyright ©2020 MTTLC All rights reserved.

NOTE: You have received this message because you or a friend of yours added your email address to our mailing list. If you do not wish to receive any further communications, please let us know at the email address above.